Szinergia és Műszaki fejlesztés nemzetközi konferencia
Írta: Toth Laszlo Dátum: 2009. június 15. 17:17:00
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a CIGR Magyar Nemzeti Bizottság, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kara, és a Magyar Tudományos Akadémia Agrárműszaki Bizottsága, az EurAgEng és a MAE Gépesítési Társaság szakmai támogatásával nemzetközi tudományos konferenciát szervez az évszázad aktuális kérdése témakörében "Szinergia és Műszaki Fejlesztés" címmel. Tanácskozásunkra Önt is tisztelettel meghívjuk!

Szekciók:
Szinergia és Műszaki fejlesztés
A műszaki- és technológiai fejlesztést megcélozva a konferencia együttműködési lehetőségeket keres a mezőgazdaság-, ipar-, energetika-, képzés-, és kutatás területei között. A tanácskozás felöleli a mezőgazdasági-, élelmiszeripari-, erdészeti termékelőállítási-, és feldolgozási technológiák fejlesztésére-, a méréstechnikára-, a műszaki ökonómiára-, a korszerű menedzsment módszerekre-, az alternatív energetikai technológiákra irányuló kutatási prioritásokat.
Ésszerű energiafelhasználás a mezőgazdaságban
Napenergia, geotermális energia, szélenergia, biomasszából nyert energia, hőszivattyúk, mezőgazdasági üzemek energetikai perspektívái, alternatív energiaforrásokra épülő energiatermelés, megújuló energiára épülő hibrid erőművek.

A konferencia időpontja: 2009. augusztus 30-szeptember 3.

Helyszíne:

Szent István Egyetem
Gépészmérnöki Kar
Gödöllő, Páter Károly u. 1.
>>TÉRKÉP<<

Kapcsolódó anyag (1178 KB)
A konferencia honlapja: http://synergy2009.szie.hu/